Werkwijze

Vooraf ontvangen we graag meer info over uw bedrijf, het event en wie de genodigden zijn. Wat speelt er bij de opdrachtgever, wat is de aanleiding? Is er een bepaald nummer die belangrijk is binnen het bedrijf of welk nummer is er aangevraagd voor die ene relatie of collega die net even wat meer steun in deze heftige periode kan gebruiken? Hoe meer info we vooraf krijgen hoe persoonlijker de artiest het optreden kan maken.

De artiest logt in op uw online omgeving waarbij het belangrijk is dat de artiest respons van uw gasten kan ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld via uw afgesloten Youtube-kanaal, ZOOM, Teams, Whatsapp video of overige videobel apps. Op deze manier ontstaat er echt een interactief en op maat gemaakt live optreden. We adviseren u graag bij het kiezen van het juiste platform.

We adviseren de organisator om zelf een persoonlijk welkomstwoord te houden en de artiest aan te kondigen, alsmede het afkondigen van het optreden en het uitnodigen om met zijn allen online even na te borrelen. Op deze manier worden de gasten met elkaar verbonden en dooft het optreden niet uit doordat iedereen na afloop meteen uitlogt. Benut dit unieke online contactmoment met uw relaties, klanten of personeel en beleef samen deze onvergetelijke ervaring. Het werkt doorgaans het beste als een optreden ca 15-20 minuten duurt zo om iedereen aan boord te houden en er gelegenheid is tot napraten. Maak het optreden een onderdeel van uw online event en zorg ervoor dat het optreden niet het enige programmaonderdeel is.

Ondersteuning techniek

Voor Online Optredens zijn er verschillende service-niveau’s mogelijk:

Basic: Er wordt met geluidstechniek / camera van de artiest zelf gewerkt via uw eigen online platform.
Standaard: Tegen meerkosten is het mogelijk om een technicus langs de artiest te sturen met professionele camera, geluidstechniek en ondersteuning voor het streamen.
Studio: Tegen meerkosten is het mogelijk om het optreden vanuit een professionele studio te laten plaatsvinden en met meerdere camera’s op te nemen, incl. ondersteuning voor het streamen.

Contact

De boekingen van OnlineOptredens.nl worden verzorgd door Agents After All, AAA2010 en Topbillin’

OnlineOptredens.nl
Gedempt Hamerkanaal 20-22
1021 KM AMSTERDAM
T + 31 (0)20 7600 312
info@onlineoptredens.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.