Topbillin’, OnlineOptredens.nl en Buma Music Academy Present ‘End Of Exams Party’

Op donderdag 4 juni tussen 20.00 en 21.00 uur verzorgen Bizzey, The Partysquad, Willie Wartaal en Josylvio een online eindexamenfeest onder de noemer ‘End of Exams Party’. Op die dag horen examenkandidaten van middelbare scholen of ze geslaagd zijn. Het feest wordt aangeboden door Buma Music Academy, in samenwerking met Topbillin’ en OnlineOptredens.nl.

De examenkandidaten van het schooljaar 2019/2020 missen door de coronacrisis veel hoogtepunten die kenmerkend zijn voor een examenjaar. Geen gala, geen afsluiting van de examens, geen examenreisjes naar Chersonissos of Albufeira en hoogstwaarschijnlijk ook geen centrale diploma-uitreiking. Dit online feest vormt hopelijk een positieve uitzondering.

Het initiatief voor de actie komt van Buma Music Academy. Directeur Buma Cultuur, Frank Helmink: “Wij zijn een paar jaar geleden gestart met de Academy, waarmee we muziek terug naar de scholen wilden brengen. De huidige lichting examenkandidaten, was ook ongeveer de eerste lichting deelnemers aan de Academy, die daarmee invulling gaven aan CKV. Inmiddels hebben we zo’n zeshonderd deelnemende scholen. Maar het schooljaar 2019/2020 dreigt voor de eindexamenleerlingen als een nachtkaars uit te gaan. Het minste wat we als Buma Music Academy kunnen doen is op de dag waarop de leerlingen officieel te horen krijgen of ze geslaagd zijn of niet, met muziek hun middelbare schooltijd af te sluiten.”

Buma Music Academy is een online lesprogramma over muziek. Het is te gebruiken in het voortgezet onderwijs bij onder andere muziek en ckv. Naast gedifferentieerd lesmateriaal biedt het programma workshops, feedback, quizzen en docentennascholing en meer om je lessen op een eigentijdse manier vorm te geven. Buma Music Academy is een initiatief van Buma Cultuur.

Het examenfeest wordt live gestreamed via meerdere camera’s en is te beleven via www.bumamusicacademy.nl

Contact

De boekingen van OnlineOptredens.nl worden verzorgd door Agents After All, AAA2010 en Topbillin’

OnlineOptredens.nl
Gedempt Hamerkanaal 20-22
1021 KM AMSTERDAM
T + 31 (0)20 7600 312
info@onlineoptredens.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.