Samen proosten tijdens een exclusieve online kerstborrel?

Trijntje Oosterhuis? DI-RECT? Bizzey? Miss Montreal? Suzan & Freek? Alain Clark? The Partysquad?

Juist in deze tijd is verbondenheid belangrijk. Met Online Optredens zijn er genoeg mogelijkheden om toch een gezellige kerstborrel of knallend eindejaars event te organiseren voor personeel en relaties.

Veel bekende artiesten zijn beschikbaar voor online optredens die exclusief te beleven zijn in een digitale omgeving. Denk aan een interactief online optreden van Trijntje Oosterhuis met prachtig kerstrepertoire of een online oudejaarsconference van Veldhuis & Kemper. Maak een online programma compleet met een akoestisch optreden van Alain Clark, een lied op maat door The Kik of sluit het jaar samen af met een knallende DJ-set van The Partysquad of FeestDJRuud.

Gasten van het online live optreden kijken thuis mee vanaf laptop of tablet in een exclusief toegankelijke omgeving. Online-Optredens.nl denkt graag met u mee over de mogelijkheden om toch gezamenlijk terug te kunnen kijken op een bijzonder jaar en te kunnen proosten op een goed en gezond 2021.

Meer informatie en contactgegevens vind je op onlineoptredens.nl

Lees meer over reeds plaatsgevonden Online Optredens waaronder de Nationale VrijMiBo’s met Douwe Bob of de End of Exams Party via onlineoptredens.nl/nieuws.

Contact

De boekingen van OnlineOptredens.nl worden verzorgd door Agents After All, AAA2010 en Topbillin’

OnlineOptredens.nl
Gedempt Hamerkanaal 20-22
1021 KM AMSTERDAM
T + 31 (0)20 7600 312
info@onlineoptredens.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.