OG3NE organiseert drie streaming kerstconcerten vanuit Winter Efteling

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 december gaat OG3NE een drietal ‘A Magical Christmas Streaming Concerts’ geven vanuit de Winter Efteling. Het concept is gebaseerd op het succes van de Home Isolation Video’s & Concerten die zij eerder dit jaar hebben gespeeld.

De concerten vinden plaats na sluitingstijd van het pretpark en zijn niet toegankelijk voor publiek. Alleen via een livestream kunnen de concerten live worden bijgewoond. De drie totaal verschillende kerstshows vinden alle drie plaats op een andere plek in de Winter Efteling en zullen ieder 70 minuten duren.

Onlangs moest OG3NE vanwege de nieuwe landelijke coronamaatregelen hun fysieke kerstconcerten in het M-Theater in Maastricht annuleren. “We zijn direct gaan zoeken naar oplossingen, hoe kunnen we kerst wél vieren met onze fans? We zijn rond de tafel gegaan en al vrij snel kwamen we uit op streaming kerstconcerten. Juist in deze tijd wil je mensen een warm feestelijk gevoel geven en dat huiselijke, familiaire laten ervaren en daar gaan we echt voor zorgen”, aldus OG3NE.

Voor de livestream dient een ticket gekocht te worden, waarna het concert live thuis te streamen is. Vanuit de Winter Efteling worden drie avonden lang de grootste kersthits uit het heden en verleden gespeeld én voeren zij eigen kerstmuziek uit, samen met een band.

De linkverkoop is dinsdag van start gegaan via Ticketpoint.

Contact

De boekingen van OnlineOptredens.nl worden verzorgd door Agents After All, AAA2010 en Topbillin’

OnlineOptredens.nl
Gedempt Hamerkanaal 20-22
1021 KM AMSTERDAM
T + 31 (0)20 7600 312
info@onlineoptredens.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.