DI-RECT nu te boeken voor uw online personeelsevenement!

De succesvolle Haagse band DI-RECT bestaat dit jaar 20 jaar. Wat een jubileumjaar met een vol festivalseizoen en twee uitverkochte shows in Rotterdam Ahoy moest worden, verliep anders dan verwacht. Het vijftal beleefde ondanks de impact van het corona virus toch één van de meest succesvolle jaren uit hun carrière.

SOLDIER ON
Hun single ‘Soldier On’ bleek hét nummer te zijn waar mensen tijdens de lockdown massaal steun uit konden putten. Het werd de themasong van de campagne #nederlandblijftthuis en is momenteel de grootste hit single van dit jaar.

De band kreeg het ook nog voor elkaar om in corona-tijd een compleet nieuw album op te nemen én uit te brengen: ‘Wild Hearts’.

LIVESTREAM CONCERTEN
Daarnaast heeft DI-RECT zeer succesvolle livestream concertengegeven vanuit steeds een andere bijzondere locatie in Den Haag met in totaal meer dan 30.000 betalende kijkers. Van de Koninklijke Schouwburg en de Elektriciteitsfabriek tot het indrukwekkende Mauritshuis. Het concert vanaf De Pier in Scheveningenwerd door 3FM zelfs gekroond tot ‘beste livestream van het jaar’.

Op vrijdag 11 december geeft de band een online concert vanuit het Kurhaus in Scheveningen. Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.di-rect.com.

EXCLUSIEF VOOR UW ORGANISATIE
DI-RECT is een veelgevraagde band als afsluiter van besloten relatie- of personeelsfeesten. Tijdelijk is de band ook beschikbaar voor unieke livestream optredens welke exclusief voor uw gasten te volgen is. Van klein akoestisch tot vol elektrisch. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact

De boekingen van OnlineOptredens.nl worden verzorgd door Agents After All, AAA2010 en Topbillin’

OnlineOptredens.nl
Gedempt Hamerkanaal 20-22
1021 KM AMSTERDAM
T + 31 (0)20 7600 312
info@onlineoptredens.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.