Boekingstip voor uw online kerstevenement: Trijntje Oosterhuis

Op vrijdag 27 november brengt Trijntje Oosterhuis haar nieuwe bigband kerstalbum Wonderful Christmastime uit, het album dat ze tijdens de hittegolf van deze zomer opnam met het prestigieuze Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Terwijl buiten de mussen van het dak vielen, werden in de studio’s van Wisseloord, omringd door kerstlampjes en kerstmannen, de mooiste kerstklassiekers opgenomen.

Al jaren staat zij elke decembermaand in de mooiste kerken van Nederland met haar ijzersterke sfeervolle show ‘Christmas Evening with Trijntje’, waar ze samen met een pianist en het publiek geniet van warmte, muziek, kerstlampjes, kerstklassiekers en glühwijn.

In 2020 zal er door Corona geen kerkentour zijn, maar dat houdt Trijntje niet tegen om dezelfde warmte in de decembermaand online te verspreiden. Samen met gitarist en/of pianist brengt Trijntje tijdens exclusieve online optredens het mooiste kerstrepertoire. Verzoeknummers (en het verhaal erachter) zijn altijd welkom zodat het een interactief, onvergetelijk en persoonlijk optreden zal worden.

Samen proosten tijdens een exclusieve online borrel?
We denken graag met u mee over de mogelijkheden om toch gezamenlijk terug te kunnen kijken op een bijzonder jaar en te kunnen proosten op een goed en gezond 2021. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact

De boekingen van OnlineOptredens.nl worden verzorgd door Agents After All, AAA2010 en Topbillin’

OnlineOptredens.nl
Gedempt Hamerkanaal 20-22
1021 KM AMSTERDAM
T + 31 (0)20 7600 312
info@onlineoptredens.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.