Leo Blokhuis Online Popquiz

Leo Blokhuis ken je als presentator van de Top 2000, als sympathieke popkenner, als auteur & theatermaker en van de pubquiz in het Top 2000 Online Café. Er zijn maar weinig mensen die zoveel kennis hebben van popmuziek als hij. En niemand anders kan er zo enthousiast over vertellen. Elke maand presenteert Leo via een livestream vanuit zijn werkkamer een online pubquiz met vragen over popmuziek. Steevast spelen vele duizenden deelnemers (individueel of in een team) online mee.

Vanaf heden is het mogelijk om speciaal voor uw gasten, personeel of relaties een custom made versie te boeken: Leo Blokhuis Online Popquiz.

Op het afgesproken tijdsstip loggen de genodigden in en worden welkom geheten door muziekprofessor Leo Blokhuis in zijn werkkamer. Na een korte introductie wordt de link gezocht tussen uw bedrijf, merk of branche en popmuziek.

Vervolgens is het tijd om met de online quiz te beginnen, waarbij de vragen geheel op maat worden gemaakt. Vooraf ontvangen we graag informatie over het bedrijf, de collega’s of relaties. Zijn er binnen het bedrijf collega’s ergens enorm fan van? Wat is de guilty pleasure van de directeur? Wat is hét nummer om een zakelijk succes te vieren of de vrijdagmiddag in te luiden? Aan de hand van videoclips komt een breed scala van de muziekgeschiedenis voorbij waarbij het niveau altijd dusdanig is dat iedereen mee kan doen.

Geheel naar eigen keuze kan de quiz individueel worden gespeeld of juist in teams. Gooien de inkopers of juist de marketeers hoge ogen bij de quiz? Of gaat de logistieke afdeling er met de winst vandoor? Muziek bij uitstek hét middel om de collega’s met elkaar te verbinden. Zoals men de quiz kent zal Leo de winnaar eeuwige roem toekennen.

Of het nou voor een virtuele vrijdagmiddagborrel, digitale lunch of online bedrijfsevent betreft, de Leo Blokhuis online popquiz is voor elke gelegenheid en voor iedereen een bijzonder leuke manier om even met elkaar verbonden te zijn. Pak er nog een hapje en een drankje bij en je bent klaar om te quizzen!

Leo Blokhuis Online Popquiz Showspecs:
-Interactieve online quiz
-Speel individueel of in teams
-Speelduur: ca 45 a 60 minuten
-Inclusief voorbereiding en custom made vragen
-Exclusief eventuele prijzen voor de winnaars

Vraag aan

Vraag aan

Contact

De boekingen van OnlineOptredens.nl worden verzorgd door Agents After All, AAA2010 en Topbillin’

OnlineOptredens.nl
Gedempt Hamerkanaal 20-22
1021 KM AMSTERDAM
T + 31 (0)20 7600 312
info@onlineoptredens.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.